Vel blåst på Høylandet

Deltakelsen under Norsk Revyfestival som ble avviklet på Høylandet i midten av juli, var en sann fornøyelse. Fire førstereis»gutter», tre tepper, to mann foran og to i baksetet, samt ett stort nyinnkjøpt lydanlegg fant frem til slagmarkene med store sirkustelt ute på noen jorder i Trøndelag.

Sammen med gode revykollegaer i Lurarevyen, ble vi innkvartert i et privat bolighus like overfor festivalområdet. Her ble det gledelig gjensyn med andre revykollegaer, samt mange nye kjekke morsomme bekjentskaper. Nummeret vårt Bønneteppene satt som det skulle med god respons fra publikum, men slapp dessverre ikke gjennom nåløyet hos dommerpanelet denne gangen. Vi sitter imidlertid igjen med masse gode opplevelser og erfaringer fra et stort og vel gjennomført arrangement, som vi ikke ville vært foruten.

Nå er sommeren på hell, og snart blir det oppstart med øving til utpå kveld.

Premieren for neste års revy annonseres i løpet av kort tid. Vi gleder oss………