Revylaget beskyldes for mobbing!

Det gleder oss se at vi engasjerer ut over vårt betalende publikum og at vårt arbeid kan anspore til debatt.

Følgende leserinnlegg var å se i Strandbuen onsdag 19.mars 2014

 

Vi setter som sagt pris på engasjementet, men er også sterkt uenige. Dette får vår eminente instruktør så glimrende godt sagt gjennom dette svaret som sto å lese i Strandbuen fredag 21. mars.

 

Men det stoppet ikke der.  En snill dame tar på seg ansvaret for å megle mellom forrige ukes leserinnlegg-kamphaner Nils-Håvard Hjorthaug og revylagets Bernt Lendengen.

 

Vi setter stor pris på Aslaug Grande Haalands tapre meglingsforsøk, og kan ettertrykkelig bekrefte at Strand Revylag på ingen måte fungerer som talerør for Klippen, eller noen som helst andre, det være seg privatpersoner, organisasjoner, politiske partier eller religion i noen som helst forstand. For hos oss er ingenting hellig.

Vi kan også fortelle at vi i løpet av høsten skriver, tester ut og forkaster et stort antall tekster. Det er mye som ser bra ut på papiret, men som overhodet ikke fungerer når det testes ut.

Vi avslutter meningsutvekslingen med et bilde av hvordan da så ut da Revylaget «mobbet» Tryggheim, og minnes hvordan publikum klappet og lo så taket løftet seg under dette brilliante innslaget (som forøvrig også kritiserte den offentlige skolen, men det fikk ikke Nils-Håvard Hjorthaug med seg, for det sto det ingenting om i Strandbuen).

Hele nummeret kan du se her: https://www.youtube.com/watch?v=BY9_WPvBZy8