Sa du Kjetil?

Kjetil, revyens fargeklatt selvfølgelig fra Bergen.  Kjetil krydrer alltid øvinger med morsomme små kommentarer som noen ganger blir fine små poeng inn i en sketsjer, en sang, eller rett slett bare der og da.

Kjetil har vært med i revylaget siden høsten 2011 og debuterte under forestillingen
«Langs riksvei 13» i 2013. Selv om det tok 2 år å øve inn tekstene for hans første revy 🙂 ,
så er han en fantastisk bidragsyter inn i laget vårt.Sponsorsjef er han også og sørger for å holde tett kontakt med våre fantastiske bidragsytere der ute i bygda. Dersom dere ikke ser han på scenen, så er det ikke lenge før dere ser han med lua i hånden og ber dere om å bidra som grasrotgiver eller sponsor for oss i revylaget.

Kjetil er som en årgangsvin og blir bare bedre og bedre. Neste år rundt tall? Sa du Kjetil..

Livsmotto: Det er bedre med svart belte i karate, enn røde brikker i ludo