«Sammen om krise»

Da er vi klar igjen med nyskrevet revy, og vi er ganske kry. Forestillingen som  presenteres i mars neste år, har fått tittelen «Sammen om krise».  Vi lever i en tid hvor den ene krisen avløses av den neste på løpende bånd. Dette ønsker vi å formidle på humoristisk vis, for revylaget er ikke inne i en krise, ikke ennå. Men, alt kan jo skje frem mot premieren 🙂

Så hvis ikke du er inne i en økonomisk krise, så håper vi at nettopp du vil sette av noen hundrelapper i budsjettet og kjøpe billett til forestilligen. Uten publikum, kan vi fort havne i vår egen krise.

Forestillingene spilles i Torghuset på Jørpeland følgende dager:
Torsdag 16. mars kl. 19:00
Fredag 17. mars kl. 19:00
Lørdag 18. mars kl. 18:00 og 21:00

Billetter kjøpes her -> http://strandrevylag.linticket.no 

Eller ved å scanne denne QR koden