Sa du Aina?

Aina Kristiansen trenger ikke noen nærmere presentasjon. Det sørget Strandbuen for over flere sider i avisen i fjor sommer.

Kan du tenke deg? Hvor mye går det virkelig an å skrive om en trønderjente fra en liten bygd ved navn Hommelvik i Malvik kommune? MYE…Nå er hun strandbu på andre året og vi er superfornøyd med at rekrutteringskampanjen vår på Høylandet (eller mest Bernt sin) tilbake i 2019 ble så vellykket. Aina har vært utøvende revyartist i mange år og deltok i NM i revy på Høylandet allerede i 2009, altså ti år før Strand Revylag fant samme veien.Hun er særdeles aktiv og har bidratt i flere revylag som; Nonstadlaget, Hommelvikrevyen og ikke minst «Kvitter fra Knotten». Så mye har hun gjort seg bemerket, at hun ble tildelt Malvik kommunes kulturpris for året 2020. Så flyttet hun til Strand 🙂 . Aina debuterte for Strand Revylag i fjor i Sommerteltet på Jørpeland, under forestillingen «En latterlig aften med Strand Revylag». Vi gleder oss stort over hennes gode sangstemme og herlige karakterer, bare for å ha nevnt noe. Det kan dere virkelig og…..

Livsmotto: Hvis du ikke står for noe, så faller du for alt.

Om du ennå ikke har kjøpt billett til forestillingen «På grensen te vannvidd»,
så kan du det her -> LinTicket