Sa du Arild?

Arild Johannessen het han, men det gikk jo ikke an. Det er en Tid for alt, tenke han. Så ble det
Arild Tid Johannessen, fremdeles en herlig og sprudlende mann. Tog du an 🙂

Han gjorde sin inntreden i Strand Revylag i 2004 med brask og bram, bokstavelig talt. Første gang han satte beina innenfor dørene til revylaget var på årsmøtet, og der endte han opp med å bli valgt til styreleder. Headhuntet eller lettlurt? Sikkert en god eventyrblanding av begge deler. Neste revyoppsetning skjedde i 2007 med forestillingen «Strand Revylag slår på stortrommen» og da fikk Arild endelig sin etterlengtede debut på scenen og har siden vært med i hver eneste forestilling.

Arild har både skrevet og fremført mange fantastiske sangnumre.  Ferjå e te for adle, Andor Fjelde og ikke minst den sprelske Hønene, er noen av de vårt publikum sikkert vil huske igjen.

Arild er medlem av styret i revylaget, noe han har vært helt siden sin inntreden. Han er også medlem av kunstnerisk råd og har vært leder der også, samt at han sammen med Bernt Lendengen er instruktør for nå den tredje revyoppsetningen til Strand Revylag.

Vi er utrolig glade for å ha en så dyktig og aktiv ressurs i revylaget. At han setter av så mye Tid til oss.

Livsmotto: Alt går og resten går over.