Sa du Mari Anne?

Virvelvinden Mari Anne startet sin karriere hos oss høsten 2011, den gang som en del av hjelpeapparatet bak scenen. Hun har siden vært kostymeansvarlig og bidrar i sminken, slik at andre kan få skinne i rampelyset. De kostymene hun ikke finner i butikken, har hun tegnet og sydd på egenhånd. Så enkelt er det. Det er ikke få kreasjoner denne damen har skapt ut av nesten ingenting.
Mari Anne debuterte på scenen i forestillingen «Briller» i 2017, i det uforglemmelige nummeret Thailandsturen. Den rollen var som skapt for en med ultratempo i snakketøyet, og tydelig er hun forresten også. Det er ikke til å misforstå hva den sprudlende damen mener. Etter den brakdebuten har hun vært selvskreven blant aktørene på scenen, i alle våre oppsetninger.

Mari Anne har vært medlem av styret i en årrekke, og styrer i dag økonomien med jernhånd, som vår eminente kasserer.

Mari Anne, kan ikke gå på vannet, men ellers gjør hun alt, selv det hun ikke blir fortalt.

Vi er superglade for å ha henne i rekkene våre.

Livsmotto: Det kan lett gå godt.