Sa du Bernt?

Bernt Arnø Lendengen ble med i Strand Revylag allerede i oppstartsåret 1996 og debuterte på scenen som 16-åring i revylagets første oppsetning i forestillingen «Det e låv å le».  Det ble tre revyoppsetninger til på unggutten, før han fant ut at han måtte få seg en utdannelse og litt livserfaring, så da tok han likeså godt turen til Bergen. Der ble det studentrevyer og full baluba. Etter endte studier og noen års lærergjerning på Bømlo, vendte han tilbake til Strand Revylag og gjeninntok scenen i revyoppsetningen «Revy i Tide» i 2011. Nå ble det vei i vellingen. Denne karen hadde mer å gi, både instruktør og regi. Og ikke minst som tekstforfatter. Ivrige revyvenner som har lest litt i programbladene våre, har nok fått med seg at Bernt har en STOR produksjon 🙂
Hva vi hadde vært uten han, tør vi nesten ikke å tenke på. Der vi andre bidrar med ideer og famler i mørket, der formelig spyr denne herremannen ut ferdige tekster, enten det er sketsjer, sangnummer eller monologer. Heldige oss… Bernt er aktiv i vårt kunstneriske råd og har vært det i en årrekke, både som leder og medlem. Han har også vært ansvarlig instruktør for flere av våre revyoppsetninger, de siste årene sammen med Arild Tid.

Styremedlem må også nevnes.

Takk Bernt for at vi har deg på laget, slik at vi og publikum virkelig får smake, de saftigste nummer, de som gir gapskratt og ikke bare summer.

Livsmotto: Ser helst livet i revy.