Sa du Linda?

Linda Asbjørnsen startet også i revylaget i oppstartsåret 1996 og er den som har spilt flest revyer av oss alle. Hele 16 oppsetninger har det blitt på denne energiske og munnrappe damen. Etter ett par års pause, er Linda nå endelig tilbake på scenen og klare til å glede vårt publikum med sin utrolige mimikk og herlige karakterer.

Hun bringer gjerne egne erfaringer med seg på scenen, av hva livet kan by på av utfordringer og gleder, for den hun er. Språkbruken er ofte av det mer saftige slaget og treffer de fleste akkurat der den skal.

Tekster skriver hun og, det være seg sanger, sketsjer og monologer. Og fremfører de slik som kun Linda kan. Her er det sykt myyyyye godt, i en liten skrott :-). Og høy desibel, som gjerne ender i et smell. Fyrverkeri er vel et godt dekkende ord. Og det gjør seg veldig godt i revy, og nå er hun altså klar på ny.Linda er også aktiv i styret vårt, samt i kunstnerisk råd.

Strand Revylag er ikke det samme uten Linda, det kan fort bli både kjedelig og litt trist, den dagen hun stenger att grinda. Hun er kommet for å bli, mer er det ikke å si. Basta.

Livsmotto: Det er bedre med en god trekant, enn en ond sirkel.