Sa du Yngvild?

Vår eminente Yngvild Berge debuterte på scenen i 2003 i forestillingen «På tur med gitar og basuka» og har vært med i hele 11 oppsetninger. Hun er allsidig som få, og på mange måter ganske rå. Ja, både i sketsjer og i de herligste sangnummer. I tillegg har hun bidratt med gode tekster i begge kategorier.Yngvild huskes ofte for sine opptredener som en kjent politisk skikkelse med sørlandsdialekt, i det som en gang het Forsand kommune. Og ikke minst som det høyeste insektet i radarparet Knotten og Flotten sammen med Linda. For ikke å snakke om Kneipen og Loffen eller snegleparet. Altså en del av revylagets «Helan og Halvdan» 🙂

Yngvild er et scenisk muskedunder, som får publikum til å le i mange runder. Og på torsdag braker hun løs igjen, så kjøp billett og ta med en god venn.

Vi er utrolig takknemlige for å ha henne med i nettopp Strand Revylag.

Livsmotto: Vi må leve mens vi kan.